Foto: Henrik Ole Jensen

Uro på morgenkvisten: Unge mænd skabte sig på Porsvænget

HERNING To unge mænd skabte tirsdag morgen klokken 7.20 så meget opmærksomhed på Porsvænget - ud for nummer 22 - at det fik politiet til at interessere sig for, hvad der foregik. En patruljevogn kørte forbi og fandt en 18-årig og en 24-årig mand - begge fra Herning - som tilsyneladende var blevet uenige. Da politiet visiterede den 18-årige, fandt betjentene ham i besiddelse af en mindre klump hash og nogle piller, som han ikke kunne redegøre for. Den 24-årige blev skønnet påvirket af narkotika - og på grund af sagens omstændigheder valgte ordensmagten at ransage hans bopæl. Her fandt politiet 1,5 gram hash, der ligeledes blev konfiskeret. Ingen af de to unge var anholdt, men begge blev sigtet for besiddelse af euforisernede stoffer.