Børnene kan lave søde eller skræmmende pomponer i ferien. Foto: Pr-foto

Kreadage i efterårsferien

HERNING Søndag 11. og onsdag 14. oktober er der »kreadage« for børn på Tekstilmuseet.

Tekstilmuseet arbejder i efterårsferien med garn. I museets værksted skal børnene arbejde med garn, når de laver pomponer.

Pomponer kan bruges både uhyggeligt og skræmmende. Måske er man mest til søde og bløde græskar. Hvis man er mere til det lidt uhyggelige, kan det være flagermus. Eller det kan være uhyggelige øjne, der er faldet ud og ligger og kigger skummelt. Perfekt til at skræmme med!

Man kan tilmelde sig via Aktiv Ferie Hernings hjemmeside.

Hele ugen er der mulighed for at komme forbi og hente et gratis krea kit på Tekstilmuseet. De første 50 børn, der kommer forbi museet, får effektgarn og en vejledning med hjem til, hvordan man laver et ophæng, som kan bruges til planter, tandkrus eller blyanter.