D-A-D flytter festlighederne over i kongrescentret. Foto: Pr-foto

D-A-D dropper Boxen – og rykker i kongressen

HERNING Grundet de aktuelle forsamlingsregler har D-A-D og teamet omkring bandet måtte aflyse de to arenakoncerter, der var planlagt i Herning og København i slutningen af oktober.

- Vi håbede, at vi var Superliga, og at reglerne også kunne gælde for os, men ak. Derfor må vi desværre aflyse de to arenakoncerter. Til gengæld spiller vi en række mindre shows, og vi glæder os til at kunne trykke den af med jer i hyggelige rammer. Så velkommen til den store D-A-D-kongres i Herning og Tivoli After Dark, siger frontmand Jesper Binzer i en pressemeddelelse.

I stedte for en koncert i Boxen bliver der nu fire shows i MCH Herning Kongrescenter. Nemlig 29., 30. og 31. oktober - med to shows lørdag 31. oktober.

Også hos MCH A/S er man ærgerlige over aflysningen, men glæder sig samtidig over de nye koncerter:

- Tusindvis af fans havde glædet sig til et brag af en fest i Jyske Bank Boxen, som desværre ikke var mulig at gennemføre. Derfor er vi meget taknemmelige over, at de mange fans nu i stedet får mulighed for at opleve det ikoniske band til en række koncerter, der på en tryg måde er tilpasset situationen, siger Nicki Quist, Leder af Kultur i MCH A/S.

De tålmodige billetkøbere vil automatisk få refunderet deres billetter og tilbud om at købe billetter til de nye koncerter fra i dag.