Foto: Henrik Ole Jensen

Seks sigtelser ved retsbygning: Bandemedlemmer lærte lidt om lovgivningen

HERNING Der blev i den grad brug for bødeblokken, da en gruppe personer, som ifølge politiet er en del af bandemiljøet, i går mødte op for at overvære en retssag i Herning.

Politiet var opmærksom på situationen og havde betjente klar ved retsbygningen. De stødte blandt andet på en 26-årig mand fra Fredericia, da han kom kørende i bil, selv om han er frakendt kørekort.

Det blev han sigtet for, og han blev også sigtet for at overtræde knivloven, da betjentene fandt en steakkniv med en bladlængde på 10 centimeter i bilens ene dørlomme.

En passager i bilen blev også sigtet for at besidde en steakkniv med en bladlængde på 10 centimeter, og det var ikke slut med det.

For en 22-årig mand havde lånt bilen ud til den 26-årige fører, og derfor blev den 22-årige mand sigtet for at overlade føringen til en person, der ikke lovligt kunne køre bilen.

Mens betjentene var på stedet, blev en person sigtet for at parkere ulovligt på en handicapplads foran retsbygningen. Det udløser en afgift på 1020 kroner.

Sidste mand på bødeblokken blev sigtet for at parkere ind over striben mellem to parkeringsbåse, og det udløste en parkeringsafgift på 510 kroner.