Jacob Dinesen, da han gav eksklusiv koncert hos Phono.dk. Det er Anja Holme i baggrunden. Foto: Flemming Hansen

Vind hemmeligt Dinesen-album

af Henrik Øster-Jørgensen 

Hos Phono.dk kan man vinde Jacob Dinesens nye album »Let The Hard Times Come«

HERNING I de gode, gamle dage - før corona - gæstede musikeren Jacob Dinesen pladeforretningen Phono.dk i Bredgade og gav koncert for et meget eksklusivt publikum.

Han må have været glad for oplevelsen - i hvert fald er Phono.dk udpeget til at være med til at lancere hans nye album.

- Vi er blandt de tre eneste i Danmark, der får den ind. Kunne man ikke lave lidt larm omkring det? Vi trænger så meget til at få lidt larm igen, skrev Anja Holme i en besked.

Og jo - det kan vi da godt.

Cd eller lp
Man kan vinde det nye album - enten som cd eller lp - ved at svare på et spørgsmål og aflevere svar, navn og adresse hos Phono.dk.

Spørgsmålet lyder i al sin enkelhed:

Hvor mange dage tog det at indspille »Let The Hard Times Come«?

Phono.dk holder til på Bredgade 59C, og det skal lige bemærkes, at åbningstiderne stadig er lidt corona-ramte - der er nemlig lukket mandag og torsdag.

Hemmeligt album
Jacob Dinesen fortæller selv følgende på de sociale medier om det nye album, »Let The Hard Times Come«, der er indspillet i Lundgaard Studio i Vejen:

»Med mig havde jeg min bassist og trommeslager. Jeg tog mig selv af resten af instrumenterne. Dogmet var, at vi alle på samme tid sad i det store studierum og indspillede sangene. Hvis nogen lavede en fejl, kunne den ikke rettes, og vi måtte spille hele nummeret om. Det blev en fantastisk intens oplevelse.

Albummet var egentlig tænkt som lidt »hemmeligt« og skulle udelukkende have været solgt på den kommende, akustiske tour. Det skulle være en gave til mit publikum, og ikke en officiel udgivelse. Men på grund af den usikkerhed, som Covid-19 situationen jo skabte, har vi valgt at lade Imusic og et par andre forhandlere sælge albummet fra den 25. september. Jeg har selvfølgelig også albummet med på den kommende solotour. Så kan man få et album med hjem, som lyder lidt i retningen af det, man lige har hørt på koncerten. Fire af sangene har aldrig været udsendt på album før«.

»Let The Hard Times Come« er et akustisk album, indspillet til de fysiske medier, og det er ikke planen, at det udkommer til download eller streaming i den nærmeste fremtid.