Magpie Lane Vintage kommer på gæstebesøg på Tekstilmuseet. Foto: Pr-foto

Herning-gensyn med Magpie Lane

Herning I weekenden 25. til 27. september holder Sita Lindahl Busk popup-shop på Tekstilmuseet.

Sita Linddahl Busk har fundet et udvalg af vintagetøj frem, som midtjyderne nu har adgang til. Der vil være lidt for enhver smag. Der vil blandt andet være vintertøj, der kan supplere garderoben med nye unikke outfits.

Sita Linddahl Busk har gennem flere år drevet vintagebutikken Magpie Lane Vintage. Først i Herning og nu i Århus. Hun har blik for tøjets skønne detaljer og kender de enkelte historiske perioders former og finesser ned i mindste enkelthed. Med den viden guider hun kunderne til tøj, der afspejler netop deres smag og stil.

Der er mange gode grunde til at købe vintagetøj. Det er unikt, du møder sjældent andre i det samme outfit. Tidligere årtiers tøj er ofte også i en bedre kvalitet. Det giver bedre komfort og kan samtidig være et bæredygtigt tøjvalg.