Ghita Nørby og Lars Hannibal har et nært venskab gennem mange år, og det fornemmes tydeligt i deres intense samvær på scenen og deres kommunikation med publikum. Foto: Pr-foto

Ghita Nørby i Gullestrup

GULLESTRUP Ghita Nørby og Lars Hannibal gæster onsdag 23. september Gullestrup Kirke med arrangementet »I ord og toner«.

Danmarks store skuespiller Ghita Nørby, der i januar kunne fejre sin 85-årsfødselsdag og som i 2017 fejrede sit 60-årsjubilæum og spillede sin sidste rolle på teatret, har sammen med den legendariske guitarist Lars Hannibal sammensat et program, som er fyldt med overraskelser.

Den faste del af aftenen er Ghitas Nørbys oplæsning af hendes favorit eventyr af H.C. Andersen.

Herudover vil hun fortolke de underfundige og livskloge fabler af La Fontaine i Johannes Møllehaves sprudlende oversættelse. Lars Hannibal spiller guitar undervejs - som for eksempel temaet fra »The Deer Hunter«.

Den uforudsigelige del af aftenen er de to kunstneres samtaler om de aktuelle emner, der optager dem inden for kunst og kultur, og Ghita Nørbys refleksioner over sin lange karriere med roller inden for film, tv og teater - eller hendes ærlige og inspirerende tanker over et langt levet liv.