Thorbjørn Risager & The Black Tornado indtager Fermaten i aften. Foto: Pr-foto

Blues med et smil

HERNING Thorbjørn Risager & The Black Tornado giver i aften koncert på Fermaten.

Det populære og prisvindende orkester medbringer et nyt album, »Come On In«, hvor intensiteten er intakt, men hvor der også gives plads til nye strejf af melankoli.

På den måde symboliserer titlen alt det, Thorbjørn Risager & The Black Tornado står for.

- Nogle tror, at blues er trist, fordi den er opkaldt efter melankoliens farve og har sine rødder i musik spillet af slaverne i USA. Men man skal huske, at det var musik, man samlede sig om, når man havde fri fra strabadserne. Den opstod i festligt lag og var beregnet til at danse til. Den tradition vil jeg gerne være med til at løfte videre, så man forløser problemerne via musikken og går hjem med et smil på læben, siger Thorbjørn Risager i en pressemeddelelse.