For øjeblikket skal der mere afstand til end på billedet, men deltagerne i samtalesalonen på Team Teatret skal nok få en god aften alligevel tirsdag 15. september. Foto: Pr-foto

Samtalesalon på Team Teatret

HERNING »Det er, når jeg maler eller tegner, at jeg findes«.

Sådan sagde kunstneren Else Alfelt, som inden længe er hovedfigur i Team Teatrets nye forestilling.

Inden da lægger teaterleder Dorthe Bébe op til en samtalesalon sammen med FOF Herning, og her handler det om, at deltagerne i samtale og gennem spørgsmål, skal prøve at finde ud af, hvornår de hver især mest er sig selv.

Samtalesalonerne blev lanceret sidste sæson og gav gode oplevelser og dialoger til deltagerne. Derfor fortsætter idéen og i første omgang, tirsdag 15. september, bliver deltagerne altså opfordret til at reflektere over, om de mest er sig selv i arbejdet, i fritiden, begge steder, eller måske defineret på en helt anden måde.

Samtalesalonen finder sted, før der har været premiere på »Kloder i gyldent rum« og understreger dermed, at selv om emnet lægger sig op af noget fra forestillingen, skal man ikke have set stykket, for at kunne deltage. Det samme gør sig gældende i januar og marts, hvor der er andre samtalesaloner på programmet.