Forestillingen Annas verden om Anna Ancher er populær. Foto: Per Morten Abrahamsen

Teater om Anna Ancher opføres for flere

HERNING Team Teatret har skaffet en ekstra opførelse af »Annas verden« på Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum

Det er Team Teatret der har fået forestillingen til byen, og på teatret er billetsalget til de to gængse aftenopførelser gået så stærkt, at teatret hurtigt fik overtalt gæstespillerne til en ekstra opførelse onsdag 2. september sidst på eftermiddagen.

Forestillingen handler om Skagens-maleren Anna Ancher, der kæmpede sin kamp for at lykkes som kunstner. Anna Ancher forsøgte at forene familie og karriere og kæmpede for at slå i gennem på den københavnske kunstscene.

Det Flydende Teater har skabt en anmelderrost forestilling. Her er beretningen om en ny type kvinde, om en ny retning i malerkunsten og om et af de mest produktive og succesfulde kunstneriske fællesskaber i Danmark, nemlig kunstnerkolonien i Skagen.

Da Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum lægger rammer til, giver det samtidigt publikum mulighed for en tur i udstillingen og ikke mindst det oplagte at studere Else Alfelts værker.