Torsdag 27. august er der - muligvis - fællessang på Højeskolen Skærgården. Foto: Privatfoto

Cohen-fortolker på højskole

HERNING Torsdag 27. august inviterer Højskolen Skærgården til »Syng, Spis og Snak med Gary Snider«.

Gary Snider er kendt som Leonard Cohen-fortolker - men denne aften har han udvalgt en samling af sange, som spænder fra 1934 til 2004.

»Det er sange, som har vigtige budskaber og alle har de særlige kvaliteter, som gør forskellen mellem en god og en fantastisk sang. Det vil sige en god melodi, som er iørefaldende og nem at synge og huske, en god tekst, som er poetisk, relevant, indsigtsfuld, personlig og samtidig universel, og ikke mindst indflydelse på vores liv, altså identitetsskabende, samlende og visionær. Tematisk kommer vi omkring hele den menneskelige natur: grådighed, begær, lidelser, ensomhed, venskab og kærlighed«, skriver højskolen i indbydelsen.

Gary Snider spiller guitar og synger for på sangene. Om publikum må synge med afhænger af, om der kommer nye retningslinjer for fællessang.