Else Egsgaard inviterer til sommerudstilling. Foto: Tom Laursen

Billedskolen viser lerarbejder

HERNING Herning Billedskole holder sommerudstilling fra på søndag og frem til onsdag.

- I år er alting, som bekendt anderledes. Vi indleder eksempelvis billedskole-året med at vise, hvad vi fik lavet i anden del af sidste sæson, det vil sige i foråret 2020. Vi inviterer derfor til en helt særlig udstilling, fortæller billedskoleleder Else Egsgaard.

- Et af højdepunkterne ved vores udstillinger plejer at være ferniseringen med alle vores elever og billedskolens venner. Den må vi undvære denne gang på grund af forsamlingsforbuddet. Vi håber alligevel, at mange vil komme forbi. Vi har lånt lokaler på Scene 7 og udstiller der og i egne lokaler.

- I forårssæsonen havde vi sat alle sejl til og gik all-in på at arbejde med ler. Vi indrettede simpelthen to ler-værksteder og alle billedskolens børne- og ungehold skulle i lerværkstedet at arbejde - også tegneholdene. Vi nåede at lave rigtig meget, og derfor vil figurer og relieffer i ler fylde en hel del i udstillingen, forklarer Else Egsgaard.