Hos Blue Lagoon Spa kan kunderne møde fra venstre Liza Fjord, Kanganya Rattanapromrin, Priyaporn Rattanapromrin og Yupin Sittiwet. Foto: Henrik Ole Jensen

Nyt wellness-sted i byen: Det dufter af velvære i Søndergade

Mathilde Bach callesen 

For nylig slog Kanganya Rattanapromrin dørene op til sit nye wellness-sted Blue Lagoon Spa, hvor velvære er i højsædet

VISIT Skuldrene skal helst sænke sig helt automatisk, når man træder inden for hos Blue Lagoon Spa i Søndergade, hvor duften af lavendel har spredt sig, siden Kanganya Rattanapromrin slog dørene op til stedet i forrige uge.

- Det er en drøm, der er gået i opfyldelse, fortæller Kanganya Rattapromrim med det største smil.

Selvom der de seneste uger er blevet arbejdet på højtryk for at blive færdige med stedet til åbningen 6. august, så er omdrejningspunktet altså afslapning og velvære, som kunderne opnår gennem forskellige behandlinger.

- Det er alt velvære - blandt andet scrubs, massage, ansigtsbehandlinger og fodbehandlinger, fortæller Kanganya Rattanapromrin, som har været i branchen i flere år både i Danmark og i Thailand, hvor hun kommer fra.

Hun har i flere år drømt om at åbne sit eget wellness-sted, fordi hun godt kan lide at gøre noget godt for andre.

- Jeg elsker at hjælpe mennesker, der har ondt, så de ikke har ondt mere, og at få folk til at slappe helt af, siger hun og fortæller, at hun kan hjælpe kunder, der eksempelvis lider af hovedpine eller myoser.

Godt fra start
Nu har hun så i knap to uger udlevet sin drøm med eget sted midt i Herning, hvor mange mænd og kvinder allerede har været forbi efter en behandling.

- Det har været rigtigt fint. Der er kommet mange kunder herind, fortæller Kanganya Rattanapromrin.

Hun fastslår, at stedets beliggenhed er rigtig god, fordi mange folk passerer adressen og stikker hovedet indenfor.

- Der er flere, som er kommet herind for at kigge, men så vil de gerne have en massage med det samme, fortæller Kanganya Rattanapromrin, som føler sig taget rigtigt godt imod.

Også kunderne føler, at de bliver taget godt i mod, fortæller Liza Fjord, der sidder i receptionen og ofte har den første kontakt med de nysgerrige, der stikker hovedet indenfor.

- Kunderne er glade, og de synes, at det er nogle lækre omgivelser, siger Liza Fjord.

Hygge på højt plan
Man har da også gjort sit for, at kunderne føler sig velkomne og afslappet hos Blue Lagoon Spa, hvor de duftende olier med lavendel og orkide er med til at skabe den rette atmosfære på de mange kvadratmeter.

De 220 kvadratmeter, som fremstår med nordisk inspireret indretning, har flere behandlerrum med massagebrikse, men det store receptionsområde er indrettet med specielle massagestole, hvor kunderne kan få massage og fodbehandling på én og samme tid.

- Så kan man sidde med en »drink« i hånden - enten kaffe, vand eller et glas bobler, hvis man vil have det, fortæller Kanganya Rattanapromrin.

Hun sørger også for friske blomster på bordet i venteområdet, som er indrettet med sofaer, stole og stearinlys.

- Det skal være hyggeligt. Kunderne skal her få fornemmelsen af, at de bare kan slappe helt af, siger hun og fortsætter:

- Det er vigtigt for mig, at kunderne er i centrum.

Sammensæt behandlinger
At kunden er i fokus gælder lige meget hvilken behandling, kunden vælger på behandlingsoversigten, der også rummer voks- og neglebehandlinger, mens man også meget snart kan hoppe i spabad hos Blue Lagoon Spa.

Det kan måske næsten være svært at vælge med al den forkælelse listet op, men der kan Blue Lagoon Spa også være behjælpelig.

- Man kan sammensætte forskellige behandlinger. Hvis man vil i spa først og derefter have ansigtsbehandling, så kan vi godt arrangere det, siger hun.

Det er også meningen, at der på sigt kommer til at være arrangementer hos Blue Lagoon Spa.

- Vi vil gerne lave noget for både mænd og kvinder, fortæller Liza Fjord, som har forskellige kasketter, hun kan tage på.

Lige nu er hun dog i fuld gang med at tage godt imod kunderne, som nysgerrigt kigger indenfor hos det nye wellness-sted i Søndergade 8.