Janni Amby Larsen (t.v.) og Danielle Tange har brugt sommeren på at tillære sig nye arbejdsfelter til glæde for kunderne i klinikken »Skøn«. Foto: Henrik Ole Jensen

Fod- og skønhedsklinik har udvidet menukort

Lene Toksvig 

Klinikken Skøn har brugt sommeren på at tillægge sig nye behandlings-muligheder

VELVÆRE I maj åbnede Danielle Tange og Janni Amby Larsen fod- og skønhedsklinikken Skøn, der ligger på Fonnesbechsgade i Herning.

Og de ligger ikke på den lade side i forhold til at udvide deres »menukort« med behandlinger. Således har de brugt sommeren på at udvide deres arbejdsfelter.

- Der er altid plads til fornyelse, så det ikke er det samme, man går og laver hele tiden, påpeger Danielle Tange, som er statsautoriseret fodterapeut og negletekniker.

Frugtsyre til hænderne
- Vi skal jo holde os i gang, griner Janni Amby Larsen, der er kosmetolog.

- Inden for mit fag, er der meget andet at lave end det, jeg gør, men jeg gider kun lave det, jeg elsker - og så bygger jeg på med det, jeg synes, er fedt, fortsætter hun.

Her kigger hun også på, hvad kunderne efterspørger.

- Man kan få en almindelig peeling, men nu også en, hvor man kan få lidt massage af for eksempel hænder og skulder. Så kommer vi det hele igennem, siger Janni Amby Larsen, som tilbyder at skræddersy behandlingen efter kundens ønsker.

I sin sommerferie har hun også kastet sig over frugtsyre-behandlinger.

- Nogen synes, deres hænder ser gamle ud, og jeg har syntes, jeg har manglet lidt her, så nu kan man få en frugtsyrebehandling af hænderne. Frugtsyre kan noget i forhold til at arbejde i dybden, lyder det.

Rekonstrueret negl
Danielle Tange tager sig nu i større omfang af hænder, fødder og negle.

- Jeg har uddannet mig fodmassør, så jeg kan tilbyde lidt ekstra som tillæg til en fodbehandling. Der er flere kunder, som har spurgt om lidt ekstra som at få nusset fødderne, så det har jeg brugt min sommerferie på, smiler Danielle Tange.

Hun tilbyder også behandlinger til de, der eksempelvis har mistet en negl på foden.

- Jeg kan rekonstruere negle, hvis de er beskadiget. Så bygger jeg en kunstig negl op i gel, som har en naturlig farve, så neglen kan laves, så den ser naturlig ud, forklarer hun.

Så sommeren har ikke budt på meget tid til afslapning for de to indehavere, der har søsat de nye behandlinger, men det har de intet imod.

- Vi har jo åbnet det her, fordi vil gerne vil være her - og give gode behandlinger, påpeger Janni Amby Larsen.