HEART har haft masser af gæster i løbet af juli - faktisk har der aldrig været så mange juli-gæster, som der har været i år. Foto: PR-foto

Rekordsommer på HEART: Dobbelt så mange har besøgt museet

Med over en fordobling af julis besøgstal fra sidste år har både udstillingssale, café og shop været flittigt besøgt på HEART denne sommer

SOMMERBESØG Regeringens hjælpepakke, der sommeren igennem har givet halv pris på entréen til kulturinstitutioner, har sat sit tydelige præg på aktiviteten på HEART. Med en forøgelse på 115 procent fra juli 2019 har det været den mest besøgte juli siden, museet åbnede i 2009.

- Vi er utrolig glade og taknemmelige for, at så mange gæster har valgt at lægge vejen forbi HEART efter den lange lukkeperiode i forbindelse med corona-krisen, siger museumsdirektør Holger Reenberg i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Vi har især oplevet en stor tilvækst af danske gæster, hvor primært familier, børn og unge har været dem vi har set mange flere af, end vi plejer. Også vores shop og café, som man i øvrigt altid kan besøge uden at købe billet, har haft travlt, ligesom de gratis digitale formidlingstilbud, vi lavede til kunsten i parkerne i forbindelse med lukkeperioden også fortsat bliver flittigt brugt. Det er en stor glæde at kunne mærke opbakningen fra vores besøgende, og vi håber, de mange nye gæster vil have lyst til at komme tilbage.

Henover sommeren har man på HEART kunnet opleve de to særudstillinger »Chloe Wise - And Everything Was True« og jubilæumsudstillingen »HEART 10«.

Udstillingerne vises indtil søndag 30. august. Herefter åbner to nye særudstillinger lørdag 19. september: »Naturligvis - landskabsmalerier af Allan Otte« og »Fabelagtigt« med hovedværker fra samlingen.