Hjalmer og Noah fordeler spilletiden, når MCH Herning Kongrescenter genåbnes med en dobbeltkoncert. Foto: Pr-foto

Atter liv i kongrescentret: Genåbner med dobbeltkoncert

MCH Herning Kongrescenter genåbner med eksklusiv dobbeltkoncert

HERNING Kalenderen for MCH Herning Kongrescenter er normalt tætpakket, og omtrent 200 arrangementer løber hvert år af stablen på adressen i Østergade.

Det må således siges at have været et usædvanligt stille forår i kongrescentret som følge af nedlukningen af Danmark, men i efteråret begynder MCH igen i det små at byde sine gæster velkomne i hjertet af Herning.

Det markeres med en eksklusiv genåbningskoncert for 500 siddende gæster med Hjalmer og Noah som aftenens hovedpersoner.

- Efter en lang periode med usædvanlig stilhed glæder vi os over udsigten til i det små at kunne begynde at invitere gæster indenfor til kulturoplevelser i kongrescentret - i trygge rammer. Det er vores klare fornemmelse, at det er noget, som mange - ligesom vi - har savnet, siger Nicki Quist, leder af kultur i MCH A/S, i en pressemeddelelse.

Han understreger, at alle arrangementer afholdes i overensstemmelse med sundhedsmyndighedernes retningslinjer.

Eksklusiv popparade
Genren er pop, numrene er på dansk, og sætlisterne vil være spækket med ørehængere, når Hjalmer og Noah fordeler spilletiden under genåbningen af MCH Herning Kongrescenter.

- Vi glæder os meget over, at både Hjalmer og Noah var med på idéen om genåbningskoncerten. Der venter en stor musikalsk aften, og når antallet af billetter samtidig er begrænset på grund af restriktionerne, er det en god idé at skynde sig, hvis man vil være sikker på at opleve dobbeltkoncerten, siger Nicki Quist.

Da Hjalmer Larsen i 2017 trådte ind på den danske musikscene, blev sangtalentet oftest omtalt som »Kim Larsens søn«, men i dag har Hjalmer stadfæstet sit navn med sin karakteristiske vokal, umiddelbarhed og tydelige passion for musikken.

Den 24-årige sangskriver er i sandhed opvokset med musikken, og det er tydeligt for enhver, at Hjalmer er i sit rette element på scenekanten. Således bliver han i anmelderland rost for sit nærvær og sin solide publikumstække.

Noah
Troels Gustavsen, sangskriveren og stemmen bag Noah, har haft sin akustiske guitar med sig hele vejen og komponeret den ene ørehænger efter den anden på de seks strenge siden gennembruddet med Noah og »Alt Er Forbi« tilbage i 2012.

Genåbningskoncerten med Hjalmer og Noah løber af stablen fredag 28. august i MCH Herning Kongrescenter.

Billetsalget begynder på fredag.