Repertoiret bliver danske og engelske julesange og salmer, når Birthe Kjær optræder i Herning Kirke torsdag 26. november - og så måske også lige et par af hendes egne kendte sange. Foto: PR-Foto

FOFs efterårskatalog er klar

FOF’s efterårskatalog bugner af nyheder - og lovning om at passe godt på kursisterne

HERNING I denne måned dumper aftenskolernes farvestrålende kursuskataloger med tilbud om kurser og foredrag til alle dem, som gerne vil lære nyt sammen med andre, ind gennem brevsprækken.

Men noget er alligevel ikke helt, som det plejer.

Kirsten Bjørn-Thygesen, forstander hos FOF, forklarer, at det er vigtigt for hende, at borgerne trygt kan møde op til kurser og foredrag. Derfor følger FOF sundhedsmyndighedernes retningslinjer tæt, blandt andet ved at sikre god plads, gøre ekstra rent og sørge for håndsprit.

- Så jeg er helt tryg ved at byde velkommen til en efterårssæson med masser af spændende oplevelser, siger forstanderen.

Kirsten Bjørn-Thygesen oplever da også allerede nu stor interesse for mange af de nye tilbud.

Populære madkurser
Her kan nævnes »Børnenes Restaurant« og andre kurser i efterårsferien, hvor børn og voksne kan hygge sig sammen.

Derudover er mindfulness samt madkurser meget populære. Igen i år er der mange nye madkurser blandt andet »The Game Changers«, kendt fra Netflix - et kursus, hvor man lærer hvor afgørende sund kost er for fysikken. Og så er der yoga og pilates, som altid er populært.

Ingen aftenskolesæson uden de eftertragtede foredrag og kirkekoncerter, og her kan FOF blandt andet byde på foredrag med Vlado Lenz og Pia Callesen, samt kirkekoncert med henholdsvis Stig Rossen og Birthe Kjær.

Ny inspiration
Endelig har FOF selvfølgelig traditionen tro hele den brede palet af klassiske kurser for dem, der vil lære sprog, gøre noget godt for kroppen, udfolde sig kreativt eller på andre måder ønsker at krydre hverdagen med ny inspiration.