Helge Sander har travlt med at sælge billetter. Foto: Flemming Hansen

Operafestival snart udsolgt

HERNING Det har været nødvendigt for Herning Opera Festival at sælge billetter i år, for at folk kan blive registreret i forhold til eventuelt smitte.

Mandag formiddag blev billetterne sat til salg til de fire store koncerter i Sdr. Anlæg.

- To tredjedele af billetterne er solgt, og til »De Tre Tenorer« søndag eftermiddag er der under 100 billetter tilbage. Så man skal ud af starthullerne, hvis man vil med, fortæller Helge Sander fra arbejdsgruppen bag festivalen.

- Det er selvfølgelig dejligt, at der er interesse. Jeg er overrasket over, at der var sådan et run på, da vi åbnede mandag formiddag. Jeg var bange for, at det ville afskrække nogen, at man skal købe billet i år, når det var gratis sidste år, men det gør det altså ikke, konstaterer han.