Tango MidtVest byder op til dans flere steder i Herning i morgen, lørdag. Foto: Privatfoto

Tag til tango på Torvet

HERNING Kulturforeningen Tango MidtVest byder i morgen, lørdag 18. juli, på en gratis sommerkultur-oplevelse med sommer-tango-dans-optræden og tango-café/salon og tango-parade på Hernings torve og i gågaden.

Argentinsk tango er en improviseret dans, der kræver stor opmærksomhed på hinanden som dansepartnere. Dette er med til at forstærke det smukke, intime og følelsesmæssige udtryk i dansen, står der på Tango MidtVests hjemmeside.

Tango MidtVest beskriver sig selv som en forening af frivillige tangoentusiaster med passion for den argentinske tango - en broget og mangfoldig flok af mennesker, der modtager undervisning i forskellige sammenhænge i Midt- og Vestjylland.

Det er gratis at deltage i arrangementet i morgen, og har man ikke mulighed for at være med der, er chancen der igen lørdag 25. juli og fredag 31. juli.

Kom og kig på, og dans også meget gerne selv med din dansepartner, opfordrer Tango MidtVest.