Sidste år fik institutionen Tre Birke i Herning del i GF Trafikpris. GF-afdelingschef Piia Grønne-Reinholdt overrakte prisen til institutionsleder Jørgen Bitsch i en fyldt kantine. Nu er der igen mulighed for at søge midler fra puljen. Foto: Henrik Ole Jensen

Lokale viste vejen til penge fra trafikpris

HERNING/VILDBJERG GF Forsikrings fond støtter hvert år lokale projekter, som kan være med til at give større trafiksikkerhed i Danmark.

Sidste år modtog institutionerne Tre Birke og Birkelund i Herning og Aktivitetshuset i Vildbjerg 10.000 kroner til projektet »Bevægelse og oplevelser i trafikken«.

Projektet havde til formål at lære stedets brugere, der er borgere med særlige behov, at færdes sikkert i trafikken.

Send en ansøgning
Nu er GF Trafikpris igen åben for ansøgninger fra lokalområdet, så der er mulighed for at få del i den 400.000 kroner store pulje.

- Det er et virkelig vigtigt emne at tage fat på, og derfor vil vi gerne opfordre til, at man sender en ansøgning om GF Trafikpris, hvis man arbejder på et godt lokalt trafikprojekt med potentiale til udbredelse til hele landet, siger Gunnar Hansen, bestyrelsesformand for GF Forsikring, i en pressemeddelelse.

For at komme i betragtning til GF Trafikpris skal man gå ind på gffonden.dk og sende en ansøgning med en beskrivelse af sit projekt.