Patrick Sand (t.h.) har netop bragt Tjørring foran 1-0 og jubler sammen med Ziad Nassar, der senere scorede to gange på straffespark. Foto: Tom Laursen

3-0-sejr i første oprykningskamp: Tjørring godt på vej mod Danmarksserien

Thomas Damm 

I en intens oprykningskamp sikrede Tjørring sig et perfekt udgangspunkt før returkampen

FODBOLD Med en 3-0-sejr på hjemmebane mod Frederikshavn FI er Tjørring IF godt på vej mod en plads i Danmarsserien i næste sæson.

På grund af corona-pausen var lørdagens kamp i Tjørring den første betydende for holdet i 2020, og returkampen på lørdag bliver den anden og sidste i denne halvsæson.

Tjørring og Frederikshavn vandt i efteråret hver deres pulje i Jyllandsserien og mødes nu over to kampe. Den samlede vinder kommer i Danmarksserien. På samme måde mødes Fuglebakken og Horsens fS fra de to øvrige puljer og en oprykningsplads.

Tjørring vandt en fuld fortjent sejr. Patrick Sand scorede kort før pausen efter et hjørnespark, og i anden halvleg udnyttede Ziad Nassar to straffespark, der gav Tjørring et komfortabelt forspring før returkampen på lørdag i Frederikshavn.

Lørdagens gæster indledte kampen klart bedst og kunne også have taget føringen, men i løbet af 10-15 minutter fik Tjørring smidt nerverne og kom spillemæssigt meget bedre i gang. Fra starten af anden halvleg var det også Frederikshavn, der dominerede, men igen fik Tjørring fat, og det var kun i ganske få situationer, at Mads Storgaard i Tjørring-målet var truet.

Der var adgang for tilskuere, der selv skulle medbringe en havestol. En patruljevogn med to uniformerede betjente ankom før kampen og sikrede sig, at alt forløb efter corona-reglerne.