Herning Der blev brugt mindre pæne ord i Sdr. Anlæg onsdag aften, hvor der var gang i musikken. Politiet blev tilkaldt klokken 23, hvor musikken var til ulempe for anmelderen. Der blev slukket for musikken, men en 22-årig mand fra Herning var ikke tilfreds og kaldte betjentene for »fucking røvhuller«, mens andre hørte på det. Betjentene sigtede derfor den 22-årige mand for at overtræde ordensbekendtgørelsen, og der vanker en bøde på minimum 1500 kroner.

Fornærmede betjente med tilråb: Så kom bødeblokken frem

Herning Der blev brugt mindre pæne ord i Sdr. Anlæg onsdag aften, hvor der var gang i musikken. Politiet blev tilkaldt klokken 23, hvor musikken var til ulempe for anmelderen. Der blev slukket for musikken, men en 22-årig mand fra Herning var ikke tilfreds og kaldte betjentene for »fucking røvhuller«, mens andre hørte på det. Betjentene sigtede derfor den 22-årige mand for at overtræde ordensbekendtgørelsen, og der vanker en bøde på minimum 1500 kroner.