Foto: Henrik Ole Jensen

Demonstrant anholdt: Spærrede indkørslen til slagteriet i Herning

Herning Politiet måtte onsdag klokken 6.15 køre til Sjællandsgade ved Danish Crown. Her havde en mand sat sig midt på vejen, så der ikke kunne komme lastbiler ind til slagteriet. Manden havde et banner med, hvor der stod: »Undskyld jeg er her«.

Da han ikke ville flytte sig, måtte betjentene bære manden ind på fortovet, men det fik bare manden til igen at sætte sig ud på kørebanen til gene for trafikken. Herefter blev manden anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Manden er 32 år og fra Odder, og politiet formoder, at han var i gang med en form for demonstration.

- Men vi fandt aldrig ud af, hvad det var, han demonstrerede for, forklarer sekretariatsleder Bent Smedegaard fra lokalpolitiet i Herning.

Senere på dagen blev manden løsladt.