Den nye ledelse i Hamiconsult. Fra venstre bestyrelsesformand Jørgen Due Jensen, business controller Helene Eriksen, nyudnævnt administrerende direktør Kasper Fey-Hansen og teknisk direktør og partner Gerner Revall Klærke. Foto: PR-Foto

Ny direktør for Herning-firma

Hamiconsult vil i fremtiden dele direktør med aarhusiansk ingeniørfirma

JOBSKIFTE Kasper Fey-Hansen er tiltrådt som administrerende direktør i herningensiske Hamiconsult a/s. Han er i forvejen administrerende direktør i Aarhusbaserede Arne Elkjær A/S, og de to rådgivende ingeniørfirmaer er tæt forbundne via Michael Due Holding ApS, der ejer majoriteten i begge selskaber.

- Vi har i de to bestyrelser fastlagt en ny strategi, hvor de to rådgivende virksomheder skal arbejde tættere sammen, lyder det i en pressemeddelelse fra Jørgen Due Jensen, der er bestyrelsesformand i de to selskaber.

Der er dog ikke tale om en fusion.

- Begge fortsætter som helt selvstændige virksomheder med hver deres faglige kompetencer. Men vi kan se, at der er en lang række opgaver, vi kan løse bedre og mere rationelt sammen, siger bestyrelsesformanden.

Han peger på fælles overordnet ledelse, HR, kompetenceudvikling, økonomistyring og fælles indkøb som oplagte indsatsområder.

- Også fagteknisk komplementerer medarbejderne i de to ingeniørfirmaer hinanden, og de er i forvejen vant til at arbejde sammen og udnytte deres forskellige specialer i fælles opgaveløsninger, siger han.

Daglig lokal ledelse
Partner og teknisk direktør Gerner Revall Klærke samt business controller Helene Eriksen vil fremover varetage den daglige ledelse i Hamiconsult, mens Kasper Fey-Hansen vil dele sine dage mellem de to virksomheder.

- Selv om det er vigtigt for mig at være synlig og til stede i begge virksomheder, giver det allerbedst mening, at Gerner og Helene står for den daglige koordinering og styring i Herning, fordi de kender både kunder og medarbejdere indgående, slår den nye administrerende direktør fast.

Kasper Fey-Hansen afløser Christian Ohn på posten, der har været administrerende direktør i virksomheden siden 2014.

- Jeg ved, at Christian og den øvrige ledelse har haft et godt samarbejde igennem alle årene, og jeg vil gerne takke ham for den indsats, han har lagt i virksomheden, siger Kasper Fey-Hansen.