Det er meningen, at boligerne skal give lejerne mere end forventet og til en lavere pris, end man forventer i København. Visualisering: JFP

JFP opfører 120 boliger i Tingbjerg

JFP har indgået samarbejdsaftale omkring udvikling og opførelse af familieboliger for Innovater A/S. Boligerne ligger nær Brønshøj

ERHVERV Herningensiske JFP skal stå for at bygge 120 nye familieboliger, som skal ligge i Tingbjerg ved Brønshøj. Boligerne, som kommer til at ligge på Store Torv, består af et U-formet byggeri i fire etager og to punkthuse. Boligerne er udført med ekstra loftshøjde, penthouse-lejligheder med loft til kip og byggeriet skal DGNB-guldcertificeres. Byggerier bliver tildelt DGNB-certificeringer på baggrund af evalueringer inden for fem kriterier; miljømæssig kvalitet, økonomisk kvalitet, social kvalitet, teknisk kvalitet og proceskvalitet. Man kan enten blive tildelt en sølv-, guld- eller platin-certificering.

Projektet indeholder ligeledes 650 kvadratmeter erhvervsbyggeri.

Sætter pris på samarbejdet
Innovater roser JFP, der har gode referencer på boligområdet, og de er ifølge udviklingschef hos Innovater Mahad Farah også gode til at samarbejde med alle parter i sådan et byggeri.

- Vi har valgt JFP på grund af stærke referencer på boligområdet og godt samarbejde. Projekter som disse er komplekse, da der er mange interessenter, og der skal findes løsninger, som tilgodeser fællesskabet. JFP har en god forståelse for, at vi skal nå i mål i et samarbejde, og det er vigtigt for os, at de løsninger, vi ønsker, er af høj kvalitet og bygbare. Det sikrer JFP, siger Mahad Farah i en pressemeddelelse

JFP og Innovater er sammen med ERIK Arkitekter og Ingeniørfirmaet Arne Elkjær i gang med projekteringen af det endelige projekt for boligerne. De er naturligvis glade for at være med i projektet.

- Vi er meget glade for den tillid, Innovater har vist os, og vil gøre alt for at ramme targetprisen og få skabt et attraktivt byggeri til dem. Vi tager udvalgte underentreprenører med i færdigudviklingen, så vi på alle måder får det mest kvalificerede byggeri. Vores datterselskab, JFP Murer & Tømrer bidrager også med deres ekspertviden, udtaler Jesper Friis Poulsen, som er administrerende direktør for JFP.

Boligerne på Store Torv tegnes af ERIK Arkitekter. Projektet udgør samlet 11.800 kvadratmeter samt et overdækket parkeringsareal. Projektet er en del af en omfattende byfornyelse og fortætning i området, som både indeholder renoveringer af den eksisterende boligmasse, opgradering af de fælles udearealer og opførelse af over 1000 nye boliger i et boligkvarter ved Utterslev Mose i København.