Mads Langer kommer til Herning og optræder for 600 biler. Foto: Flemming Hansen

Endnu et navn til drive-in-koncept: Mads Langer optræder i Herning

HERNING I går kunne Folkebladet fortæller om Live Nations drive in-turné, og de lovede, at der ville komme yderligere arrangementer.

Allerede i dag er Mads Langer tilføjet turnéen, og han runder Herning 29. maj.

Han var faktisk den første i verden, der tog drive in-koncertkonceptet til sig, og historien går i skrivende stund viralt i hele verden med artikler og interviews i blandt andet L.A. Times, New York Post, BBC, NME og Forbes Magazine.

Mads Langer er overvældet af den store interesse for den nye koncertform.

- Der gik ikke lang tid, før nyheden om min drive in-koncert havde nået nogle af de allerstørste medier i verden. Det er sjovt, og også lidt vildt at tænke på, hvor hurtigt det kan gå. Der bliver ved med at vælte interviews ind fra hele verden. Det er en kæmpe glæde for mig, at kunne være med til at sprede lidt solskin udover denne ellers meget specielle tid, siger han i en pressemeddelelse.

Coronakrisen afbrød Mads Langer midt i en igangværende koncertrække.

- Jeg var midt i en omfattende danmarks- og europaturné, da coronakrisen satte en brat stopper for alle mine koncerter. Så det, at jeg alligevel kan komme rundt i Danmark og spille for mit publikum, er helt fantastisk. Jeg har helt fra start prøvet at være kreativ og vende krisen til et eventyr, siger Mads Langer.

Selvom der er en forrude imellem artisten og publikum, så kan drive in-konceptet altså også noget helt særligt.

- Drive in-konceptet kan noget andet end de traditionelle koncerter. Jeg oplevede, at der faktisk blev skabt et ret intimt rum mellem mig og publikum, da jeg spillede min første drive in-koncert. Det er som at spille for fire mennesker – bare gange 600, siger Mads Langer.

Billetsalget starter nu på torsdag.

Dermed er lineuppet indtil videre: Mads Langer 29. maj klokken 19.30, Onkel Reje og L.O.C. 30. maj - henholdsvis klokken 10.00 og 19.30 og Mads & Monopolet 1. juni klokken 17.00.