Her ses L.O.C. til en koncert på Herning Rocker. Koncerten med den danske rapper 30. maj bliver med lidt mere afstand - og bag bilruder for publikums vedkommende. Foto: Flemming Hansen

L.O.C. og Onkel Reje kommer til Herning: Drive-in-arrangementer på Landsskuepladsen

Live Nation står bag arrangementerne »Drive-in live« som kommer til fem byer - her i blandt Herning

HERNING Har du savnet at gå til koncerter eller comedy i Herning-området? Så får du nu chancen.

Koncertarrangøren Live Nation har netop lanceret deres nye tiltag »Drive-in live«, som kommer til at foregå i fem byer. Udover Herning drejer det sig om København, Aarhus, Aalborg og Odense.

De tre shows som man altså kan opleve i forbindelse med konceptet er Onkel Reje, Mads & Monopolet og L.O.C, og som navnet antyder foregår det ved, at publikum sidder i deres biler. Live Nation oplyser desuden at flere navne vil blive offentliggjort.

Arrangementerne i Herning bliver holdt på Landsskuepladsen ved MCH Messecenter Herning.

Showet med Onkel Reje finder sted lørdag 30. maj klokken 10. Koncerten med L.O.C. er samme dag klokken 19.30, mens Mads & Monopolet kan opleves mandag 1. juni klokken 17.

Arrangementerne er designet til at overholde alle officielle anbefalinger, så publikum roligt kan nyde de mange koncerter, comedyshows og familieoplevelser landet over.

Da »Drive-in live«-arrangementerne skal opleves fra egen bil, og med den anbefalede afstand, så vil publikum komme lidt længere væk fra scenen end ved en traditionel koncert. Derfor er scenen bygget ekstra høj, så udsynet bliver bedst muligt for alle, mens der også vil være tre storskærme, oplyser Live Nation i en pressemeddelelse.

Arrangementerne vil have plads til cirka 600 biler per gang, hvor man så vil kunne høre lyden gennem sin bilradio.

Konceptet er et samarbejde mellem Københavns Lufthavn, Live Culture, Kulturaktører i Aalborg, MCH og Live Nation Danmark.

- I en tid med nedlukning og afstand glæder vi os over, at koncertarrangøren Live Nation på en anderledes, folkelig og tryg måde gør det muligt at mødes om kulturen i hele landet. Vi ser frem til et glædeligt gensyn både med de fantastiske artister, vores samarbejdspartner Live Nation samt koncertgæsterne, siger Nicki Quist, leder af kultur ved MCH.