Nogle ligger under dynen i disse dage, hvor coronavirus hærger. Andre følger med i nyhederne, mens en tredje gruppe er blevet sendt ufrivilligt hjem uden mulighed for at arbejde. Vi hører gerne fra jer alle, så vi kan dele jeres oplevelser af den ekstraordinære situation. Foto: Palle Heering Nielsen

Mange går hjemme på grund af coronavirus: Del dine oplevelser med Herning Folkeblad

Palle Heering Nielsen og Aske Visser Ottosen 

For mange er hverdagen blevet ændret på grund af coronavirus, og det vil vi gerne høre og fortælle om

HERNING Ligger du under dynen med symptomer på coronavirus? Følger du nyhederne 24 timer i døgnet? Sidder familien omkring køkkenbordet og spiller brætspil? Har du og din kæreste eller ægtefælle været nødt til at lave et kontorfællesskab i hjemmet, mens børnene har indrettet legeplads på stuegulvet?

Mange borgere er blevet sendt hjem på grund af risikoen for spredning af coronavirus, men hvad foretager I jer egentlig?

Det vil Herning Folkeblad gerne finde ud af og dele med andre. Derfor opfordrer vi jer til at sende et billede ind til avisen med en kort tekst, der fortæller, hvem I er, og hvad I laver. Har I forslag til, hvad man kan lave, mens man er hjemme, hører vi også gerne dem.

Send billeder og tekst til:

online@herningfolkeblad.dk