Blandt de smykker, politiet har fundet, er der denne ravkæde. Nu efterlyses ejeren. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Efterlysning fra politiet: Ejer du disse ting?

HERNING Midt- og Vestjyllands Politi efterlyser ejeren til en række tyvekoster. Kosterne formodes at stamme fra indbrudskriminalitet i Midt- og Vestjylland.

I forbindelse med ransagninger i Midt- og Vestjylland har politiet blandt andet fundet nogle koster, der formodes at stamme fra indbrudskriminalitet. Derudover har politiet også fundet billeder på en telefon af det, man formoder er yderligere koster. Disse koster har politiet endnu ikke fundet.

Midt- og Vestjyllands Politi håber, at der er en eller flere borgere, der kan genkende kosterne. Dels for at de smykker, knive og mønter, som politiet er i besiddelse af, kan komme retur til rette ejer og dels for at hjælpe med efterforskningen af sagen.

Hvis du kan genkende nogle af kosterne, kan du kontakte politiet på telefon 114.

Oplys gerne journalnummer 4100-75169-00030-20 ved henvendelse.