Der var ingen point til HCM - og heller ingen tilskuere. Foto: Tom Laursen

Tom hal og nul point: HC Midtjylland skuffede fælt mod bundhold

Kenneth Kristiansen 

Uden tilskuere i Sportscenter Herning tabte HC Midtjylland 27-28 til FIF efter rodet og uskøn kamp

HåNDBOLD HC Midtjylland tabte et stort skridt i toppen af 1. division, da holdet tabte 27-28 til bundholdet FIF i en mennesketom håndboldhal i Sportscenter Herning.

HCM fik aldrig spillet til at fungere for alvor.

Den atmosfæreforladte, tomme hal var måske medvirkende til, at hjemmeholdets spillere ikke kunne finde topniveauet. Det var gæsterne, der ellers ligger under nedrykningsstregen i 1. division, som lagde bedste fra land og kom foran. HCM’erne kom dog tilbage, og da føringen blev på 9-6 midt i første halvleg, begyndte det at ligne noget.

Men FIF, der kæmper for at undgå nedrykning, gav ikke op, og ved pausen var HC Midtjylland kun foran med et enkelt mål, 14-13.

Præstationen var for ujævn af HCM. Profilerne viste kun klassen i spredte glimt, og samlet set var det bare ikke nok mod en modstander med ryggen mod muren.

Der var for mange fejl hos hjemmeholdet i begge ender af banen. Alligevel var det tæt på, at HCM fik vendt en smal FIF-føring i slutfasen til ét eller to point, men igen var fejlene for mange.

Få sekunder før tid reddede HCM et FIF-straffekast, men tiden løb ud, før HCM havde chancen for at udligne. Og så vandt gæstene med en enkelt.

Topscorer for HCM i kampen blev stregen Jeppe Krogh Simonsen med fem mål.