Kaputu-søstrene Azilda og Anilde Kaputu har netop udgivet singlen »Better Off«. Foto: Pr-foto

X Factor-vinder i Herning

MUSIK Søskendeparret Anilde og Azilda Kaputu blev landskendte, da de i 2016 vandt talentshowet X Factor.

De er egentlig fra Holstebro, men Azilda Kaputu er nu flyttet til Herning, hvor hun læser til multimediedesigner på Erhvervsakademi Midtvest på andet år, og p.t. er i praktik hos Chopar i Ikast.

Under bandnavnet Kaputu er de to klar til at sparke et nyt årti i gang med en ny udgivelse. En ep, hvor lytteren bliver taget på en musikalsk rejse gennem alt fra afroinspireret soul og uptempo-trap til dybe atmosfæriske ballader om kærlighed. På sangen »Better off«, som er forløberen for den kommende ep, behandler de parforholdets turbulens. Man skal kende sit eget værd og være bedre til at se gennem undskyldningerne og gøre op med de relationer, hvor negativiteten overtager for dermed at vokse som person.

»I’m done with the excuses

done with all the lies

I’m better off without you«, synger de.

Kaputu forsøger på ingen måde at flygte fra deres fortid som talentshow-vindere i X Factor 2016 - tværtimod har det banet vej til scener som Langelandsfestival, Vega, DR’s store juleshow og meget mere.