Foto: Henrik Ole Jensen

Mand sigtet for voldtægt: Modtager dødstrusler fra familie

HERNING En 23-årig mand fra Herning-området blev lørdag sigtet for at have voldtaget sin 19-årige kæreste fredag aften.

Lokalpolitiet i Herning oplyser, at den 23-årige blev anholdt lørdag og har fortalt under afhøringen, at han havde samleje med sin kæreste, men han nægter at der var tale om en voldtægt. Manden blev løsladt, men er fortsat sigtet for voldtægten.

Søndag aften blev en 42-årig mand fra Kibæk del af sagen. Han, der er et familiemedlem til den 19-årige kvinde, har sendt flere sms’er til den 23-årige og truet ham på livet. Det betragter politiet som trusler mod vidner. Anklagemyndigheden ved Midt- og vestjyllands Politi havde varslet, at den 42-årige skulle fremstilles ved et grundlovsforhør mandag, men anklager Claus Benner oplyser, at den 42-årige alligevel ikke skal for en dommer. Claus Benner ønsker ikke at oplyse årsagen.