Det kræver de rette redskaber at drive klinik, blandt andet når brynene skal måles op. Foto: Henrik Ole Jensen

Skøn drøm gik i opfyldelse

Ved årsskiftet fik Nicole Jensen en gammel drøm til at gå i opfyldelse, da hun åbnede klinikken »Skin Factory« i Herning

VISIT Der er tænkt over enhver detalje, fortæller Nicole Jensen, da hun viser rundt i sin nye klinik »Skin Factory«, som er indrettet med sildebensparket, brune læderstole og det rette værktøj og maskiner til at klare de behandlinger, hun tilbyder på klinikken i Dalgasgade.

- Nu, når vi gør det, vil vi gøre det 110 procent, fortæller Nicole Jensen, som er indehaver af Skin Factory.

Det er et halvt år siden, hun gik i gang med at opfylde drømmen om at starte egen klinik og dermed leve af sin interesse for skønhed og velvære.

Nicole Jensen var egentlig færdiguddannet som tekstilindkøber, men da hun skulle finde job efter endt barsel med sit første barn, havde prioriteterne ændret sig. Hun ville ikke længere have mange rejsedage, og det gjorde det svært at finde et job, som passede til hendes profession, fortæller hun.

- Jeg besluttede mig for, at jeg ville forfølge den ungdomsdrøm, jeg havde, siger Nicole Jensen, som derfor begyndte på uddannelserne til mikropigmentist og mesoterapeut.

Samtidig med, at Nicole Jensen sad på skolebænken, sørgede hun for at få praktisk erfaring, mens håndværkere satte lokalerne, hvor hun nu har åbnet klinik, i stand, mens hun selvfølgelig selv stod for indretningen af klinikken.

- Vi arbejdede også i døgndrift for at nå det. Både min far og min kæreste er nogle af dem, som virkelig har knoklet for at hjælpe mig i mål, fortæller Nicole Jensen, som glæder sig over, at hun som selvstændig kan skræddersy sine egne dage.

Privatliv og permanent makeup
Nu har arbejdet så båret frugt, og hun har gjort sin passion til sit levebrød.

- Skønhed, udseende og velvære har altid været min interesse. Jeg har en mor, som er uddannet negleteknikker, og hun har haft egen klinik, så interessen er kommet ind med modermælken, fortæller Nicole Jensen med et smil.

Det er dog langt fra kun negle, der kan få en kærlig behandling hos Skin Factory.

- Man kan sagtens få ordnet negle og vipper her, men min kærlighed ligger hos permanent makeup og mesoterapi, fortæller Nicole Jensen, der har beklædt en væg med 11 uddannelsesdiplomer, hun gennem det seneste halve år har tilegnet sig.

- Mesoterapi er avanceret hudpleje - det kan både gøres med og uden nåle. Det plejer indefra og giver et løft. Det kan blandt andet udjævne røde kinder, akne-ar og strækmærker, forklarer Nicole Jensen.

Alle behandlingerne foregår i ro og fred, som er nøgleord for Nicole Jensen.

- Klienterne skal have ro omkring sig, når de får behandling. De skal genfinde deres energi, når de er her. Det er en proces, hvor klienterne booster sig selv - både på energien og udseendet, siger hun og fortæller, at klinikken også kun har åbent efter aftale for at undgå »svingdørsfølelsen«, men at det altid er muligt at skrive og ringe til klinikken.

Klinikkens adresse er også valgt ud fra at værne om klienterne, der ifølge Nicole Jensen altid skal være i centrum hos Skin Factory.

- Der er stadig mange, som ser behandlingerne som en meget privat sag, og det skal de have lov til. Her ligger klinikken meget privat, mens vi stadig er i hjertet i Herning, siger hun.

- Det er megafedt!
Selvom Nicole Jensen nu er havnet på sin ønskede placering og den hylde, hvor hun skulle være landet på for lang tid siden, hvis man spørger hende selv, kan hun ikke bare slappe af og nyde det.

- Jeg er i en branche, hvor der hele tiden kommer nye teknikker, så jeg kan ikke bare læne mig tilbage, da jeg altid skal holde mig opdateret, understreger Nicole Jensen, som løbende tager på kurser i nye teknikker og behandlinger.

Men hårdt arbejde er ikke noget som skræmmer Nicole Jensen, der er begejstret for at være i gang med den drøm, som hun egentlig har haft i maven, siden hun sad ude bagved på sin mors negleklinik og dekorerede sine egne negle med lak og diamanter.

- Det er den dybereliggende passion, som jeg ikke turde forfølge i første omgang. Det er megafedt. Det er, hvad jeg altid har drømt om, fortæller Nicole Jensen, som håber på, at klienterne vil komme til at føle sig lige så meget hjemme på klinikken, som hun selv gør.