Foto: Martin Ballund

Narkobilist: Fører anholdt og to passagerer sigtet

HERNING Betjente kunne fredag aften klokken 18.45 anholde en 38-årige mand fra Ikast, som kørte bil i narkopåvirket tilstand ved McDonalds på Åvænget i Herning.

Manden er i forvejen frakendt kørekortet og har derfor intet at gøre bag rattet af en bil.

Det viste sig fredag, at det var bilens retmæssige ejer, der sad på passagersædet. Det var en 27-årig mand fra Otterup på Fyn. Han blev derfor sigtet for at låne bilen ud til en narkopåvirket person. Ydermere kunne politiet sigte en 25-årig mand fra Odense, som også befandt sig i bilen. Han var nemlig i besiddelse af 50,6 gram skunk, hvilket er en større mængde, der tyder på videresalg. De to passagerer i bilen slap dog for at blive anholdt, men vil skulle stå til regnskab senere. Den 38-årige blev taget med til en blodprøve.