De mest populære Disney-figurer snører skøjterne og indtager isen i Jyske Bank Boxen i skolernes vinterferie. Foto: Pr-foto

Ikoniske Disney-figurer indtager isen i Jyske Bank Boxen

Der er lagt op til en magisk vinterferie for alle Disney-fans, når Disney On Ice lægger vejen forbi Jyske Bank Boxen med showet »Magical Ice Festival«

HERNING Det kan godt være, der ikke er frost og is i sigte udendørs i vinterferien, men der er alligevel mulighed for at se frostlandskaber og et spektakulært skøjteshow med elskede Disney-karakterer indendøre.

For onsdag 12. og torsdag 13. februar snører ikoniske Disney-figurer skøjterne og løber på isen i Jyske Bank Boxen med »Disney On Ice - Magical Ice Festival«, oplyser MCH i en pressemeddelelse.

Det er tredje gang, Boxen bliver omdannet til ét stort Disney-univers, og der er sjov, spænding og seje skøjtetricks i vente på rejsen ind i Disneys eventyrlige verden. Det garanterer Nicki Quist, der er leder af kultur i MCH Messecenter Herning.

- Disneys univers formår som ingen andre at samle generationerne. Disney On Ice er den ultimative oplevelse for både store og små, og vi ser frem til et glædeligt gensyn med de berømte figurer og det magiske og storslåede show, siger Nicki Quist i pressemeddelelsen.

Med et sceneshow ud over det sædvanlige, 108 forskellige fortryllende kostumer og nogle af verdens dygtigste skøjteløbere i rollerne som en stjerneparade af populære Disney-karakterer er der lagt op til en stor vinterferieoplevelse for store og små.

Showet er med både dansk tale og sang, så alle aldre kan nyde Disney-forestillingen.

Billetter kan købes via MCH.