Publikum kan for femte gang opleve masser af hestekræfter til Motorshow i MCH Messecenter Herning. Foto: Flemming Hansen

Motorshow speeder op i Herning

Der bliver masser af nyheder, mærker og oplevelser for alle aldre, når årets Motorshow kører over startlinjen i MCH Messecenter Herning

HERNING »Endnu flere biler og motorcykler«. Det er overskriften for Motorshow 2020, som i weekenden igen samler motor- og grejentusiaster i Herning.

Fredag, lørdag og søndag kan man se alle de kendte motorcykelmærker og prøve mange bilmærker som for eksempel Mercedes Benz, Toyota, Jaguar og Range Rover.

Det er femte gang, Motorshow holdes i MCH Messecenter Herning, og den populære udstilling er efterhånden blevet en tradition for mange.

- Vi kan mærke interessen for Motorshow hvert år. Udstillerne kommer igen, og der kommer flere nye til. De besøgende strømmer også til, så vi glæder os til endnu en gang at åbne dørene for en totaloplevelse, hvor man kan se, røre og prøve alt, fortæller arrangøren og manden bag ASP Event A/S, Lars Green, i en pressemeddelelse.

Motorshow byder ud over de fire- og tohjulede også på oplevelser for både store og små.

I år bliver drift-området udvidet, og publikum kan se frem til at opleve Red Bull-drifteren Alexandr »Grinya« Grinchuk udføre sin magi på banen.

De store maskiner kan også imponere, og i Hal C kan man opleve europamesteren i Volvo-gravemaskine, den lokale vildbjergenser Bendt Risom, agere bartender, når han blander rom og cola - med sin gravemaskine.

Debut til trial-talent
Et af Danmarks dygtigste trial-talenter, Mikkel Brade, har desuden sin debut på Motorshow, hvor han optræder med sin trial-motorcykel for publikum.

- Motorshow er altid en oplevelse, også for os i MCH, hvor hallerne bliver fyldt med hestekræfter med motorcykler, biler og motorsportsaktiviteter, fortæller Anders L. Mortensen, projektchef i MCH Messecenter Herning.

Samme weekend som Motorshow 2020 er Jyske Bank Boxen centrum for Yamaha SuperCross & Freestyle Show.