Lasse Lassen boltrede sig mod bundholdet Odense og scorede nærmest efter behag. Foto: Flemming Hansen

Trængsel på isstadion: Blue Fox knuste bundholdet med 8-2

Thomas Damm 

Hele 2500 tilskuere var på plads, da Herning Blue Fox tog endnu en sejr

ISHOCKEY Det var sejr nummer otte på stribe, da Herning Blue Fox tirsdag aften knuste Odense Bulldogs med 8-2 og hoppede tilbage op på andenpladsen i Metal Ligaen.

Hockeyfeberen er tilsyneladende ved at indfinde sig igen i Herning. Hele 2578 tilskuere var på plads en tirsdag aften mod Odense. Det er flot.

Lasse Lassen blev aftenens helt store spiller med fire scoringer, og han har nu scoret flest mål af alle i ligaen. Hans total er på 24.

Men det var faktisk fynboerne, der ligger uhjælpeligt sidst i tabellen, der indledte bedst. Mod et tamt Herning-mandskab dominerede de fra start og kom foran efter godt fire minutter, da Herning-drengen Kristian Kragh styrede pucken ind bag Simon Nielsen i målet.

10 sekunder senere blev Odense ramt af en udvisning, og det udnyttede Lasse Lassen til at score til 1-1. Nu var Blue Fox ved at være i gang, og mindre end tre minutter senere gjorde kaptajn Daniel K. Nielsen det til 2-1 på et slagskud.

Hattrick i første periode
Inden første periode sluttede, scorede Lasse Lasen yderligere to gange i powerplay, så »rævene« komfortabelt vandt de første 20 minutter med 4-1.

Syv minutter inde i anden periode var der en sjælden assist til backen Jakob Jessen, der kørte bag om Odense-målet og serverede pucken for Mark MacMillan, der sikkert gjorde det til 5-1.

Odense fik reduceret til 2-5, inden backen Reid NcNiell helt ude fra banden sendte pucken i mål, mens Odense-keeper Ewan Cowley lå på isen og ikke kunne orientere sig.

Lasse Lassen gjorde det til 7-2 med sin fjerde scoring. Denne gang var det ikke i powerplay, men igen var Cameron Brace med og blev noteret for en assist.

I sidste periode gik dampen lidt af Blue Fox’ angrebsmaskine. Der var stadig spredte forsøg, men nogen opvisning fra der ikke tale om.

Først med to minutter tilbage fik de mange tilskuere endnu et mål at juble over. Sat ind af Joachim Linnet efter godt forarbejde af Thomas Andersen.

Efter en periode med mange kampe kunne Herning selvfølgelig tillade sig at bruge bredden på holdet og give spilletid til alle på holdkortet - dog undtaget reservekeeper Albert Adamsen.

Nu kan holdet også puste ud. Næste kamp er først på søndag hjemme mod Rungsted.