FC Midtjylland midtbanespiller Michael Baidoo vender tilbage til Norge og FK Jerv på endnu et lejeophold. Foto: Tom Laursen

FCM-ghaneser tilbage til Norge: Udlejes for hele året

Thomas Damm 

Michael Baidoo spiller resten af året for FK Jerv i Norge

FODBOLD FC Midtjylland udlejer endnu en spiller. Det er midtbanemanden Michael Baidoo, der vender tilbage til FK Jerv i den næstbedste norske række, OBOS-ligaen. Her spillede han også i efteråret, hvor han fik spilletid i 13 kampe.

Det bliver nu efter alt at dømme til mange flere, for den ghanesiske spiller har underskrevet en etårig aftale med den norske klub, som han i løbet af efteråret scorede to mål for, mens det ydermere blev til to målgivende oplæg.

- Michael er en spiller, som fortsat skal udvikle sig, og det bliver der mulighed for hos FK Jerv. De kender hinanden efter et fint samarbejde i efteråret, så det virker helt naturligt at fortsætte samarbejdet til glæde for alle parter, siger FC Midtjyllands sportschef Svend Graversen i en pressemeddelelse.

I FC Midtjylland debuterede Michael Baidoo tilbage i marts 2018 i et opgør mod FC Nordsjælland, og han står noteret for tre kampe på det bedste hold. Det er i alt blevet til 67 minutters spilletid.

Skal udvikle sig
Michael Baidoo kom til FC Midtjylland i foråret 2017 fra hjemlandet Ghana, og efter et lejeophold hos FC Fredericia i sæsonen 2018/19, har den talentfulde midtbanespiller fundet et perfekt sted i Norge med henblik på at udvikle sig yderligere.

- Det er som med alle andre lejeaftaler. Det vigtige for os er, at vores spillere udvikler sig i et stærkt miljø via kontinuerlig spilletid på så højt et niveau som muligt, og for Michael tror vi på, at denne aftale er det bedste på nuværende tidspunkt, så vi glæder os til at følge ham hos FK Jerv i det kommende år, siger Svend Graversen i pressemeddelelsen.

Der er dog et stykke tid endnu, inden FK Jerv begynder sæsonen. Første ligekamp er således 5. april hjemme mod Grorud.

Michael Baidoos kontrakt med FC Midtjylland løber frem til sommeren 2021.