Foto: Martin Ballund

Forsøgte at bryde ind hos frisør: Mand anholdt kort efter

HERNING Ved midnat natten til fredag lød der et brag i Vestergade i Herning. Da blev en sten kastet mod butiksruden hos frisørsalonen Drop Inn. Det så vidner, og de kunne på stedet give politiets patrulje et signalement af en mand. Lokalpolitiet i Herning fortæller, at patruljen kørte ned til varmestuen i Bethaniagade. Her anholdte de en mand fra Herning på 46 år. Han er kendt af politiet for flere indbrud, hvor han kommer ind ved at knuse vinduer med en sten. Den 46-årige erkendte på stedet, at han havde knust det yderste lag glas i frisørsalonens butiksrude. Det forsøg på indbrud bliver han sigtet for. Han bliver også sigtet for at have narko på sig. En visitering afslørede, at han havde 6,7 gram hash på sig.