Søren Reese har været på kontrakt i FC Midtjylland siden sommeren 2018, men den 26-årige midterforsvarer har endnu ikke fået et eneste spilleminut for »ulvene«. Foto: Henrik Ole Jensen

FCM udlejer forsvarer til Esbjerg

Jørn Just Kristensen 

Søren Reese tilbringer resten af sæsonen på et lejeophold i Esbjerg fB

FODBOLD Det er halvandet år siden, FC Midtjylland købte Søren Reese i Viborg FF. Men den 26-årige midterforsvarer har fortsat ikke fået et eneste spilleminut i trøjen med ulvelogoet, og han havde heller ikke udsigt til det i nær fremtid.

Derfor har FC Midtjylland nu udlejet Reese til Esbjerg fB for resten af sæsonen.

- Vi har i FC Midtjylland en meget stærk trup med mange dygtige spillere, men Søren fortjener at få spilletid på højeste niveau og på den måde vise, at han er blevet en endnu bedre spiller. Det bliver der nu mulighed for hos Esbjerg fB, og vi glæder os til at følge Sørens fortsatte udvikling, siger sportschef Svend Graversen til FC Midtjyllands hjemmeside.

Søren Reese var i sidste sæson udlejet til AC Horsens, hvor han opnåede 23 kampe og i perioder var en profil på holdet. Men i denne sæson har Reese været tilbage i FCM, og her er det blot blevet til spilletid i Reserveligaen.

Trods det får han af sportschefen ros for sin indstilling og sine fremskridt.

- Søren har siden første dag i FC Midtjylland optrådt professionelt og tålmodigt, og han har hele vejen udviklet sig i positiv retning, siger Svend Graversen.

I midterforsvaret har Superligaens tophold fortsat hele syv spillere til to pladser i skikkelse af Erik Sviatchenko, Alexander Scholz, Rasmus Nicolaisen, Manjrekar James, Zsolt Korcsmár, Kristian Riis og den unge brasilianer Patrick da Souza.

Allerede inden transfervinduet åbnede, sagde Svend Graversen i et med Herning Folkeblad, at klubben ville forsøge at finde spilletid til Søren Reese og Manjrekar James i andre klubber.

FC Midtjylland og Esbjerg spiller i øvrigt træningskamp mod hinanden i morgen, så det er tænkeligt, at Søren Reeses første optræden i Esbjerg-trøjen bliver netop imod FCM.