Foto: Martin Ballund

Indbrud i herningCentret: Der er stjålet smykker for et større beløb

Martin Hove Thomsen 

Der har natten til lørdag været indbrud i herningCentret - fire tyve menes at stå bag

HERNING Klokken 01.31 fik politiet natten til lørdag anmeldelsen om et indbrud i herningCentret. Ifølge vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi, Henrik Nielsen, har fire tyve brudt en dør op ind til centret, hvorefter de har brudt gitteret ind til butikken Guld & Ure op og smadret nogle montre.

- Der er blevet stjålet smykker for et større beløb, oplyser vagtchefen, der også fortæller, at politiet har været i gang med at se på overvågningsbilleder.

På stående fod kan han ikke give et mere detaljeret signalement af de fire indbrudstyve, men politiet hører gerne fra eventuelle vidner, der kan have set de fire tyve ved herningCentret - politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.