Foto: Martin Ballund

26-årig mand bed betjent: Julefrokost endte hos politiet

HERNING Medarbejderne på en virksomhed i det nordlige Herning holdt sidste fredag julefrokost, og det var ikke alle, som nåede at være med til hele festen.

Klokken 16.55 blev politiet kaldt ud, fordi en 26-årig mand gik amok. Kollegerne kunne ikke få bragt ham til ro, og derfor måtte flere patruljer fra politiet tage over. Politiet vurderede, at han både var påvirket af alkohol og en form for narkotika.

Ved anholdelsen slog den 26-årige mand ud efter en af betjentene, som fik afværget slaget. En patrulje fik kørt den 26-årige mand til detentionen på politigården i Holstebro, hvor manden bed en anden betjent i hånden. En læge tilså manden, inden det var tid til at sove rusen ud. Betjentene blev bedt om at vække manden hver anden time for at sikre, at han kunne klare sig selv. Lørdag formiddag kørt efter klokken 9 kunne den 26-årige mand forlade politigården i Holstebro. Han er sigtet for to gange vold mod tjenestemand i funktion.