Lasse Lassen sikrede en forrygende start med scoringerne til både 1-0 og 2-0. Foto: Tom Laursen

Blue Fox storsejrer mod modløse Rødovre

Thomas Damm 

Det blev en knusende sejr på 8-0

ISHOCKEY Med en sejr på hele 8-0 over Rødovre tirsdag aften beviste Herning Blue Fox at pilen peger op. De tre point sender nemlig »rævene« på fire points afstand til netop Rødovre.

Selv om langt de fleste af de 1556 tilskuere nød den sikre sejr til hjemmeholdet, så var det dog en kamp, der ikke går over som én af sæsonens mest seværdige. Et hav af udvisninger til begge hold - specielt i anden periode - betød, at kampen blev ujævn og præget af frustrerede Rødovre-spillere, der gerne ville i slåskamp med Herning-mandskabet.

Specielt var Mads Ellers ude med riven og kom i infight med Sean Flanagan.Også den tidligere Blue Fox-spiller Stefen Klarskov var efter Sean Flanagan og forsøgte at provokere ham til unoder.

Afgjort i første periode
Blue Fox afgjorde kampen allerede i første periode, der blev vundet 4-0. Lasse Lassen med to mål, Dmitri Kostromitin og Cameron Brace sørgede for den sikre føring. Lasse Lassen fik point på alle fire scoringer.

I anden periode kom de mange udvisninger, og eneste scoring kom fra Cameron Brace i et powerplay.

Udvisningerne sad ikke så løst i sidste periode, hvor spillet fik lov at glide noget bedre. Brodie Dupont gjorde det hurtigt til 6-0, og Markus Jensen fulgte op med målet til 7-0.

Knap tre minutter før slutfløjt scorede Joachim Linnet til 8-0 i et nyt powerplay, som Blue Fox’ fjerdekæde for en sjælden gangs skyld fik lov at eksekvere.

Målet blev vogtet af Albert Adamsen, der fik en sjælden optræden og gjorde det fint, mens Simon NIelsen så til fra udskiftningsboksen.

Blue Fox var uden de skadede Kristoffer Astorp og Jonne Virtanen. I stedet var der masser af spilletid til de unge talenter Lukas Bang og Simon Schleicher.

Næste kamp for »målrævene« er på søndag hjemme mod Frederikshavn.