Sådan ser det brændte batteriskab ud. Foto: FCM

Brand på MCH Arena lukker to lounger til AGF-kamp

Jørn Just Kristensen 

400 spisende gæster må rykke i Jyske Bank Boxen forud for søndagens kamp mod AGF på grund af brand i et batteriskab på MCH Arena

FODBOLD FC Midtjylland må som følge af en brand i et batteriskab flytte 400 spisende gæster til lokaler hos »naboen«, Jyske Bank Boxen, i forbindelse med søndagens hjemmekamp mod AGF i 3F Superligaen.

Det meddeler FC Midtjylland onsdag aften i en pressemeddelelse.

Årsagen er, at der tirsdag aften udbrød brand i et batteriskab på MCH Arena. Branden nåede kun at forvolde begrænset skade, men som konsekvens af branden lukkes to lounger til kampen mod AGF.

- Det gør de på grund af lugtgener, men også fordi lofter, tæpper og interiør skal udskiftes, fortæller FC Midtjyllands kommercielle direktør, Jacob Jørgensen, i klubbens skrivelse.

Det drejer sig om loungerne Hall of Fame by House Doctor samt Europa Lounge by ege.

- Her skulle vi have haft 400 gæster i forbindelse med søndagens kamp, men heldigvis er der fundet en løsning, så de i stedet kan være i Jyske Bank Boxen, hvor vi i forvejen har gæster på grund af den store interesse for topkampen mod AGF.

- Det er selvfølgelig ærgerligt med branden, men heldigvis udbrød den på en dag, som gav os muligheder for at finde alternativer, og vi arbejder benhårdt i de kommende dage, så alle får en god oplevelse på søndag, siger Jacob Jørgensen i pressemeddelelsen.

Alle berørte samarbejdspartnere vil ifølge klubben få direkte besked via mail i de kommende dage.

Opgøret mod AGF er kalenderårets sidste kamp og samtidig et topopgør i 3F Superligaen mellem førerholdet FC Midtjylland og nummer tre, AGF.