Marcel Gbekle, Linda Andrews, James Sampson og Jasmin Gabay udgør Soulmission. Foto: Pr-foto

Soul i kirken

KONCERT De fire soul- og gospelsangere, Linda Andrews, Marcel Gbekle, Jasmin Gabay og James Sampson, som vi kender hver især fra tv-programmer som »X Factor«, »Stjerne for en aften« og melodigrandprix er gået sammen om at lave en helt særlig koncertoplevelse.

De har sammen taget navnet Soulmission og FOF har 27. februar arrangeret koncert med dem i Herning Kirke.

De fire sangere fortolker nogle af den nyere musikhistories største hits med stemmer fulde af passion, indlevelse og spiritualitet, så sangene får et twist af den soul og gospel, der passer så forrygende godt til kirkens rum - og ikke mindst til sangernes stemmer.

- Det er fire stærke solister - fire stærke stemmer - der er gået sammen. Det kommer der uden tvivl en helt unik oplevelse ud af, især når koncerten opleves i kirkerummet i Herning Kirke. Jeg er sikker på, at man vil forlade koncerten opløftet, glad og med et dejligt smil på læben, siger forstander Kirsten Bjørn-Thygesen i en pressemeddelelse.