Voices By Heart kan søndag opleves i i Sct. Johannes Kirke. Foto: Pr-foto

Nye toner til julekoncert

KOR Søndag eftermiddag er der traditionen tro julekoncert i Sct. Johannes Kirke.

I år er det Hernings nye kor, Voices By Heart, der inviterer indenfor til en eftermiddag med sang, glæde, julestemning og hjertevarme.

Koret består af 40 engagerede sangere, dirigent Henriette Kirchhoff Schjørring og pianist Michael Ammitzbøll Jæger.

I dagens anledning har de musiker Jimmi Bech med på cajun.

- Jeg har haft et ønske, en ambition om at etablere netop dette gospelkor, og det er nu realiseret. Jeg er utrolig taknemmelig over opbakningen. Voices By Heart er et gospelkor med fokus på sang, engagement og fællesskab og er et kor med drømme, ambitioner og mål, fortæller korets dirigent, Henriette Kirchhoff Schjørring, i en pressemeddelelse.

Til Julekoncerten vil man som gæst opleve masser af gospel, heriblandt smukke ballader og sange med masser af power. Der er også flere velkendte julesange, der bidrager til den helt rette julestemning.