Hvad skal byens nye kronhjort hedde? Det spørger Herning Cityforening nu borgerne om. Foto: PR-foto

Ella og Eyde har fået selskab på Torvet

JUL Til den traditionsrige juletræstænding kunne herningenserne for første gang hilse på den nye lysende kronhjort, som denne jul og i juletiden fremover skal holde dådyrene Ella og Eyde med selskab på Torvet.

Men kronhjorten har endnu ikke fået sig et navn, og det skal han selvfølgelig have. Derfor har Herning Cityforening udskrevet en navnekonkurrence, hvor herningenserne kan byde ind med navneforslag til den store kronhjort, som er en gave til byen fra cityforeningen.

- Vi glæder os til at se alle de forslag, som folk sender ind. Vi kommer til at kigge efter seriøse navneforslag, og det gør da heller ikke noget, hvis der er tænkt lidt Herning-historie ind i navnet, fortæller citychef Allan Kristensen.

For at deltage i konkurrencen skal man tage et billede af sig selv foran dyrene på Torvet og sende det til Herning Cityforening. Sammen med billedet skal man sende forslag til navn og gerne tanken bag navnet.

Kronhjortens navn offentliggøres næste onsdag, men han bliver først officielt navngivet lørdag 14. december, hvor Herning City vil invitere til et arrangement på Torvet - hvor kronhjorten kan få sit navneskilt, ligesom Ella og Eyde har.