Jorden går muligvis under i løbet af foråret 2020, mener Anders Lund Madsen. Foto: Pr-foto

Anders Lund Madsen gæster Herning med dystert betitlet show

COMEDY 31. januar kan man opleve Anders Lund Madsen i MCH Herning Kongrescenter.

Det sker i forbindelse med, at han for første og nok også sidste gang rejser alene på Danmarksturné for at samle nationen, inden det er for sent.

Det sker med det dystert betitlede show, »Slut«.

Jorden går muligvis under i løbet af foråret 2020. Det er godt nok ikke sikkert, og forhåbentlig går det hele godt, men hvis det sker, vil der være en historisk mulighed for at dele enden med Danmarks måske tryggeste mand, Anders Lund Madsen.

- Jeg gør det her, fordi ingen skal se slutningen i ansigtet alene, og samtidig kan det også godt blive superakavet bare at sidde derhjemme og kigge på uret sammen med hunden, så derfor synes jeg, at der skal være en mulighed for at kunne samles et sted, hvor latter og glæde og rolig refleksion i selskab med andre gode mennesker er garanteret. siger Anders Lund Madsen i en pressemeddelelse.