Der plejer at være godt fyldt både på scenen og på tilskuerpladserne, når børnene hvert år synger julen ind i kongrescentret. Foto: Flemming Hansen

376 børn synger julen ind i år

Elever fra 16 folkeskoler er på scenen, når årets store familiejulekoncert fylder Herning Kongrescenter med julestemning

HERNING Jingle Bell Rock sunget af 376 skolebørn fra 16 forskellige skoler. Dét kan med garanti få julestemningen i MCH Herning Kongrescenter til at stige betragteligt.

Juleklassikeren er derfor på programmet, når 39. udgave af årets store familiejulekoncert finder sted.

Koncerten er 11. december, og det store show plejer at trække fulde huse.

De mange gæster får i år et program, der spænder bredt. Foruden Jingle Bell Rock er der blandt andet blevet plads til sangen »Tinka« fra TV 2’s julekalender dirigeret af Maria Aunsholt Christiansen og fællessalmen »Dejlig er den himmelblå«.

- Børnene er enormt spændte, for det er noget af en oplevelse at stå på sådan en stor scene foran et kæmpe publikum med et symfoniorkester og band, fortæller Jerry Vergara, der er formand for Skolernes Musikudvalg og formand for styregruppen for familiejulekoncerten, i en pressemeddelelse.

Børnene har det 59 mand store Herning Amatørsymfoniorkester dirigeret af Poul la Cour og Bente Lind Bliksted med sig på scenen. Derudover forventes julemanden også at komme forbi og bidrage med sin dybe stemme i et par af numrene.