Morten Poulsen udlignede til 1-1 for Blue Fox, der endte med at vinde 4-1 over Rungsted. Foto: Henrik Ole Jensen

Tredje Blue Fox-sejr på Sjælland

Thomas Damm 

Efter i hele sidste sæson slet ikke at have vundet på Sjælland, har Blue Fox nu tre sejre på stribe på øen

ISHOCKEY Herning Blue Fox fik fuldt udbytte af tirsdagens besøg hos Rungsted Seier Capital med en sejr på 4-1.

Det er tilmed tredje sejr på stribe på Sjælland efter i mere end en hel sæson ikke at have vundet én eneste kamp der.

Det begyndte heller ikke for godt denne gang. Lucas Andersen bragte hjemmeholdet på 1-0 efter 10 minutters spil på et skud helt ude fra banden.

Umiddelbart før første periode sluttede, udlignede topscorer Morten Poulsen, så der var noget positivt at tage med til første pause.

I anden periode blev Blue Fox ramt af to udvisninger, der pressede holdet, men der blev holdt stand og perioden endte uden mål.

I sidste periodes tredje minut scorede Blue Fox to gange i løbet af bare 13 sekunder. Først var det Brodie Dupont og derefter Kristoffer Astorp, der nettede.

Chancer i powerplay

Kort efter blev Blue Fox’ Jonne Virtanen udvist, og Rungsted var nærgående i powerplayet, men kun ikke passere Simon Nielsen.

I stedet kunne Blue Fox lukke og slukke kampen med fjerdekæden på isen. Thomas V. Andersen gjorde det til 4-1 med assists til Joachim Linnet og Sebastian Ruders. Det var angriberens tredje mål i sæsonen.

Herfra blev det en lidt hektisk slutfase med først et brændt straffeslag af Hernings Came Brace og derefter en udvisning til samme Brace med præcis to minutter tilbage.

Det fik dog ingen betydning. Tiden gik, og Blue Fox forsvarede 4-1-resultatet hjem.

»Rævene« spiller fredag hjemme mod rækkes suveræne tophold, Aalborg Pirates.